fbpx
sobota, Czerwiec 1, 2019

Wideo przepisy na dania z grilla - potrawy i przekąski

Poznaj świat kulinarnie z każdej strony! Grilluj z Michałem Doboszem i naucz się sam przyrządzać potrawy z różnych krajów. Wideo z przepisami na dania z grilla ułatwią Ci życie! Korzystaj z porad i wskazówek eksperta i zafunduj sobie darmowy kurs profesjonalnego grillowania. Może masz ochotę na grillowane nachosy ziemniaczano-wołowe? Lub grillowane szparagi z melonem i szynką parmeńską? Te i wiele innych inspiracji znajdziesz na Grill360 TV.

Filmiki z przepisami na burgery z grilla

Burger wołowy z ogórkiem i serem cheddar, a może cheeseburger ze szpinakiem i konfiturą z czerwonej cebuli? Brzmi pysznie? Nie musisz o tym marzyć. Bardzo szybko możesz sam przygotować takie pyszności i degustować je razem z rodziną. Obejrzyj filmiki na Grill360 TV, a wszystko powinno okazać się jasne.

Wideo z przepisami na desery z grilla

Pomimo, że grill często kojarzy się ze słonymi bądź ostrymi potrawami, to wcale nie musi być reguła. Dla wielbicieli słodkiego będzie to dobra wiadomość, że na grillu można przyrządzić wiele deserów! Jakich? Np. flambirowane banany w rumie z nutą cytrynową, a nawet ciasto czekoladowe.Chcesz wiedzieć więcej? Zawsze możesz do nas napisać lub zadzwonić!

Labraks pieczony na desce cedrowej z ziołami

Jeżeli jesteś fanem bądź fanką grillowanych ryb - ten przepis jest dla Ciebie. Labraks pieczony, prosto z grilla, tym razem został przyrządzony w niezwykle...

Kokosowe pancakes z ananasem

Wielu z nas kojarzy grillowanie z przygotowywaniem potraw na słono lub ostro, tymczasem w ten sposób można stworzyć wiele wspaniałych, słodkich deserów! Wkrótce przekonasz...

Rolowany boczek z rożna z szałwią, śliwką i cebulą!

Rolowany boczek z rożna - wykonanie Skoro boczek z grilla brzmi smakowicie, to co dopiero rolowany boczek z rożna nadziewany śliwką, szałwią i cebulą? Te...

Jak grillować jagnię? Comber jagnięcy w dwóch odsłonach

Jagnięcina to jedno z najbardziej delikatnych mięs. Dobrze przyrządzona jest miękka i soczysta. Michał Dobosz i Kacper Salzman postanowili przygotować ją na dwa sposoby...

Marynowanie dziczyzny – sarna w dwóch odsłonach

Dziczyzna to wyjątkowo szlachetne mięso o niepowtarzalnym aromacie i smaku. Wymaga ona jednak odpowiedniego przygotowania, aby w pełni wydobyć z niej to co najlepsze....

Grillowane przegrzebki z solonym karmelem i puree z bakłażana

Przegrzebki czyli inaczej małże św. Jakuba to jedne z najsmaczniejszych owoców morza. Są delikatne w smaku i można je podawać na wiele sposobów. Dziś...

Focaccia i szaszłyk z krewetką, chorizo oraz limonką

Dziś na grillu wariacja hiszpańsko - włoska. Połączenie tradycyjnego chleba włoskiego - Focaccia, podana z hiszpańskimi szaszłykami z chorizo, krewetkami i limonką. Danie, które...

Cheeseburger ze szpinakiem i konfiturą z czerwonej cebuli

Dziś na ruszcie jedno z najpopularniejszych dań. Klasyczny Cheeseburger podany z konfiturą z czerwonej cebuli i szpinakiem. Jeśli kiedykolwiek najdzie Was ochota na burgera,...

Lemon Butter Steak – Tomahawk z masłem cytrynowym

Sezon grillowy trwa w najlepsze a na naszym grillu wylądował kolejny porządny kawał mięsa! Tomahawk bo o nim mowa, podaliśmy z masłem cytrynowym z...

Flambirowane banany w rumie z nutą cytrynową

Pomysł na letni, pyszny i efektowny deser z grilla? Flambirowane banany w rumie z cynamonem i skórką cytryny! Dziś Michał Dobosz prezentuję jak przygotować...
- Reklama -
Grill360