Grilluj razem z Michałem Doboszem - przepisy na grilla

Grilluj razem z Michałem Doboszem - przepisy na grilla

Masz ochotę na przetestowanie doskonałych przepisów na grilla od naszego eksperta? Znajdziesz tutaj wszystko: przystawki, sałatki, ryby, mięsa, a nawet desery! Życzymy inspirującego grillowania!
Stek z Rostbefu QUADRILLAGE z sosem Serowo-Pieprzowym

decofire
0 1110
Wydaje się Wam przygotowanie idealnego steku jest trudne i zajmuje dużo czasu? Nic bardziej mylnego! Michał Dobosz i Julian Karewicz udowodnią, że pyszny...
Długo wędzone żeberka w glazurze z Coca – Coli

decofire
0 965
Michał Dobosz i Kacper GrillBastards z Webera, przygotują idealnie danie dla każdego mięsożercy, danie, które pozwoli osiągnąć prawdziwe mistrzostwo w przyrządzaniu żeberek! Przedstawiamy...
Domowe placki ziemniaczane z grilla, z sosem jogurtowo szczypiorkowym

decofire
0 1705
Michał Dobosz i Julian Karewicz, przedstawiają przepis na placki ziemniaczane z grilla, serwowane z sosem jogurtowo - szczypiorkowym. Efektowne danie, które jest jednocześnie...
Przepis na „Niezły bigos” z grilla

decofire
0 733
Bigos - tradycyjna polska potrawa, którą z łatwością przygotujemy także na ruszcie. Sekret pysznego bigosu tkwi w "przegryzieniu" się wszystkich smaków. Istnieje wiele sposobów...
PSTRĄG Z GRILLA – Grillowanie ryb

decofire
0 3013
Wraz z naszym grillmasterem Julianem Karewiczem postanowiliśmy przygotować rybę w całości opiekaną na grillu. Świeży pstrąg faszerowany aromatycznymi dodatkami to doskonała alternatywa dla tłustych...
Żeberka w miodzie i whisky z grilla

decofire
0 1159
Żeberka w miodzie i whisky, w towarzystwie pieczonych ziemniaków, kapusty lub śliwek. Ogrom wariacji na temat wieprzowiny sprawił, że i ja postanowiłem zaszaleć....
Glazurowany Kurczak „Earl Grey” w całości z grilla

decofire
0 1377
Często spotykany na naszych grillach, a następnie stołach drób, jest nie tylko łatwy i szybki w obróbce, ale również posiada wysoką zawartość białka...
Studio Tymbark – Zuzia, JDabrowski, Skkf i Michał Dobosz grillują!

decofire
0 1386
Studio Tymbark to najnowszy projekt doskonale znanej wszystkim, marki napojów. Dzięki współpracy popularnych vlogerów i gości programu powstał jedyny w swym rodzaju kanał na...
Ciabatta z grillowaną polędwicą, pomidorem, rukolą i sosem majonezowo-chrzanowym

decofire
0 1155
 Ciabatta to włoski chleb wypiekany z mąki pszennej, idealnie sprawdza się w roli ciepłej, pożywnej kanapki. W zależności od regionu, pieczywo podawane jest na...
T-Bone Stek z grillowanymi warzywami i sosem czosnkowym

decofire
0 1569
Przyrządzanie steków sprawia mi ogromną frajdę, wobec tego przygotowałem dla Was kolejną solidną porcję wołowiny z dodatkami w postaci aromatycznych ziemniaczków, pieczarek, papryki...
Poznaj najlepsze przepisy na grilla, testowane bądź wymyślone przez samego eksperta grill360. Grillowane ananasy, nachosy ziemniaczano-wołowe z salsą pomidorową i inne wymyślne potrawy. To wszystko znajdziesz jednym miejscu, opisane krok po kroku, a dodatkowo przedstawione na filmiku. I ty możesz zostać mistrzem grillowania!

Przepis na pstrąga z grilla

Pstrąg z grilla to jedna z najczęściej przyrządzanych na grillu ryb. Ci, którzy twierdzą że jest niesmaczna widocznie nie mieli do czynienia z pstrągiem grillowanym przez dobrego grill mastera. Jak przyrządzić na grillu rybę w całości, od początku aż do końca? Jakie składniki potrzeba, aby smakowała wyśmienicie? Wszystkiego dowiecie się, czytając lub oglądając: PSTRĄG Z GRILLA – Grillowanie ryb, gdzie nie tylko Michał Dobosz, ale i Julian Karewicz wkładają całe serce w sztukę grillowania, by osiągnąć efekt doskonały.

Desery z grilla

Pomimo, że grill głównie bywa kojarzony z przygotowywaniem potraw na słono czy ostro, możliwe jest przygotowywanie na nim słodkich, a nawet zdrowych deserów. Swoimi przepisami udowadnia to Michał Dobosz, prezentując: grillowane banany z czekoladą, na początku wspomniane ananasy, czy nawet przepyszny poncz z grillowanych owoców, cydru i żubrówki. Są to niezwykłe przepisy na grilla, pozwalające czerpać z procesu grillowania jeszcze więcej przyjemności.

Burgery z grilla

Miłośnicy mięsa z pewnością uśmiechną się na samą myśl grillowanych burgerów. Oczywiście teoretycznie - grillowanie utworzonego z wołowiny burgera to żadna sztuka. Ale dobór do niego odpowiednich składników, pieczywa i sosów to wyznacznik tego, czy efekt końcowy nas zadowoli. Michał Dobosz prezentuje: Burger wołowy z ogórkiem, musztardą i serem cheddar (tylko zobaczcie na zdjęciu czy filmiku jak apetycznie wygląda!). Inna opcją, dobrą na upalne dni jest - Burger wołowy z sosem miętowo-majonezowym. To co, testujemy? :)

Pomoc eksperta?

Jeżeli potrzebujesz inne przepisy na grilla, bądź chcesz zapytać o grillową lub kulinarna poradę - napisz do naszego eksperta!

SOCIAL MEDIA

AKTUALNOŚCI

Popcorn z grilla – dowiedz się jak go zrobić – inspiracje

decofire
0 1370
Kilka dni temu, to jest 19 stycznia obchodziliśmy Narodowy Dzień Popcornu. Święto to, podobnie jak sam smakołyk, trafiły do nas zza oceanu. Rozkwit jego popularności...
Jak przechowywać grill poza sezonem?

decofire

GRILLE GAZOWE